Кметът на Забърдо  Валентин Черпоков вдигна тежка софра за внучето

...
Кметът на Забърдо  Валентин Черпоков вдигна тежка софра за внучето
Коментари Харесай

Кметът на Забърдо черпи с чеверме за внучето си

Кметът на Забърдо  Валентин Черпоков подвигна тежка трапеза за внучето си, което носи неговото име. Малкият Валентин навърши четири годинки, а тържеството се състоя в комплекс " Цариград " в Първомай, благосъстоятелност на Евгени и Стефан Хаджиеви.



Черпоков бе обезпечил за гостите чеверме от нежно агнешко. Празникът беше почетен от доста посетители, измежду които бяха притежателят на замъка в Равадиново Георги Тумпалов, основният проектант на община " Родопи " Атанас Недевски и неговата брачна половинка.



Малкият Валентинчо получи доста дарове, а пожеланията към него бяха да има нехайно детство. За положителното въодушевление на присъстващите се погрижиха певиците Дани Пенелова и Сара, известният гайдар Славчо Кехайов, както и оркестър. Изпълнителките подвигнаха градуса на настроението с доста родопски песни. По предпочитание на гостите имаше и доста италиански мелодии. 

Като кмет Черпоков трансформира Забърдо в селото с най-вече атракции. Последната забележителност е паметникът „ Гълъб на мира “, открит в навечерието на Гергьовден тази година. Той е изработен от 250 военни каски, висок е пет метра и тежи 200 кг. Монументът е дело на скулптора Антон Урдажиев. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР